fbpx

RAWAT DARI DALAM UNTUK KESAN BERPANJANGAN

PERHATIAN! Khas Buat Anda Yang Ada Masalah

KEBAS-KEBAS DAN SAKIT SARAF

Adakah Anda Mempunyai Masalah Berikut?

Kebas Tangan

Kerap Kebas Tangan dan jari sakit menyucuk apabila lakukan kerja harian

Sakit Saraf

Kesakitan pada saraf dan sendi

Kebas Kaki & Sakit Tumit

Bangun pagi sering kebas kaki dan sakit tumit

Sukar Tidur

Susah nak tidur dan tak lena

Kerap Kencing

Kencing berbuih dan kerap kencing malam

Lemah Tenaga

Lesu dan lemah tenaga dalaman dan luaran

Anda Nak Tahu Punca Masalah Di Atas?

Tengok Video Dibawah Sekarang

Nak Atasi Masalah- Masalah Dengan Selamat ?

OKAY,SABAR DULU

CUBA TENGOK MAKLUMBALAS DARI PELANGGAN KAMI YANG
BERUSIA 50AN INI !!

Beliau dah umur 55 tahun dan ada stroke
Dah cuba guna Lebgul Kapsul
Selepas itu..
Dah boleh berjalan balik, kebas dah kurang, kolestrol jahat hilang dan paras gula stabil!
Macam mana boleh sembuh macam tu???

Memperkenalkan..

Lebgul Capsule plus

Gabungan 4 Raja Herba Yang Bersifat Merawat Dari Dalam
Badan Untuk Kesan Berpanjangan

Kenapa Anda Wajib Mencuba Supplemen Ini?

19 Tahun di Pasaran

Lebgul sudah diamalkan oleh 38768 orang sejak 2001

Kesan Berpanjangan

Supplemen yang merawat dari dalam badan untuk kesan berkekalan

Halal & Selamat

Tiada kesan sampingan kerana berasaskan 100% herba semulajadi

Kesan yang pantas

Herba-herba yang bersifat aktif memberi kesan seawal 7 hari

Mudah Diamalkan

Hanya perlu amalkan 2 biji sehari

Jimat

Harga yang berbaloi berbanding rawatan di hospital

Siapa Yang Patut Pakai Produk Ini?

Betul-Betul Berkesan

Ke Lebgul Ni? 

 

Boleh Nilai Sendiri Feedback Di Bawah

Ada ke yang menangis sebab sakit saraf macam makcik Zanorriyah ni?

Jom ikhtiar dan mulakan rawatan dengan Lebgul

Tawaran Hebat Jika Anda Beli Sekarang

7 HADIAH PERCUMA TERMASUK PRODUK
EKSKLUSIF KAMI

Jika anda beli sekarang, kami akan hadiahkan

Dan yang paling special, kami akan hadiahkan produk eksklusif syarikat kami ni

Pilih Pakej Anda & Order Sekarang Sebelum Terlambat!

Jom Dapatkan Dengan Harga Diskaun Berserta Produk Eksklusif Kami, Sila Klik Button Order Sekarang Di Bawah Untuk Tempahan.

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar harga tetap dan tiada diskaun akan diberikan.

Tempah sekarang dan kami tambah lagi hadiah Loket Emas Korea ni

SET pERCUBAAN

SET "HOT SELLING"

SET "BEST SELLER"

100% Penghantaran Percuma

Percuma cas penghantaran ke seluruh Malaysia dengan kurier DHL

Jaminan Pulangan Wang

Sekiranya tiada kesan selepas 3 bulan, wang akan dikembalikan 100%.

100% Puas Hati

Produk berkesan dan berkekalan

Soalan Lazim

Masih ragu – ragu untuk membeli Lebgul? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

Ada 60 biji. Tahan untuk 1 bulan.

Minggu pertama
– Makan 2 biji pagi dan 2 biji malam

Minggu kedua dan seterusnya
– Makan 1 biji pagi dan 1 biji malam.

* Jarakkan masa sekurang-kurangnya 1 jam dengan ubatan lain.
* Air masak/putih sekurang-kurangkan 2 liter sehari.
* Lakukan senaman ringan seperti berjalan, berjoging
* Elakkan mnuman berkafein spt kopi, nescafe, teh serta mnuman gas

Waktu pagi:
Lepas sarapan pagi, ambil ubat doktor kalau ada, selepas tu jarakkan 2 jam, baru ambil Lebgul.

Waktu malam:
Lepas makan ubat hospital/insulin/suplemen lain kalau ada, jarakkan 2 jam baru mkn Lebgul.

PENTING! Jika tengah makan terlalu banyak ubat hospital(lebih dari 2), wajib ambil 1 biji sahaja sehari pada waktu petang.

Elakkan minuman berkaffein seperti kopi, nescafe, tea serta minuman gas.

Kandungan utama dalam kapsul Lebgul daripada 4 herba terbaik untuk mengawal penyakit kencing manis. Dimana gabungan 3 herba ini dapat membantu mengurangkan kadar gula di dalam darah, memecahkan molekul- molekul lemak yang ada disekeliling salur darah yang tersumbat serta dapat mengurangkan kebergantungan kepada dadah dan ubat-ubatan.

  • Orang yang ingin merawat kencing manis, darah tinggi, kolestrol dan jantung
  • Orang yang ingin menurunkan bacaan gula ke paras normal
  • Orang yang ingin melancarkan aliran darah dan cuci salur darah sampai bersih.
  • Orang yang ingin merawat masalah rabun, sengal2 badan.
  • Orang yang ingin menghilangkan kebas tangan dan kaki
  • Orang yang ingin merawat sakit saraf, sakit lutut dan sakit sendi.
  • Orang yang ingin melawaskan system penghadaman.
  • Orang yang ingin membuang toksik2 dalam badan.
  • Orang yang ingin merawat luka kencing manis.
  • Ibu yang sedang mengandung

  • Orang yang buat dialysis

Kesan seawal 3 hari. (bergantung keserasian badan)

Ada kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Produk Lebgul ni ialah produk keluaran bumiputra yang dikilangkan di Malaysia. Kesemua bahan yang digunakan adalah dari sumber Organik dan kilang juga berstatus Halal.

Untuk tempoh 45 hari kena ambil ubat hospital macam biasa sebab tak boleh kurangkan atau berhenti secara mengejut,sebab kita dah menghidap kencing manis lama pastu makan ubat2 dari hospital atau klinik yang hanya menahan dan mengawal dah lame..jadi bila makan supplement dari herba dan untuk merawat dan mencuci saluran darah dia ambil masa sebab gula dalam darah kita yang lama2 melekat pada dinding saluran darah tu. Jangan bimbang teruskan guna macam biasa.

(Berlainan bagi setiap pengguna)

  • Kerap berpeluh (melekit-lekit) – buang asid / toksin.
  • Kerap kencing (2@3 hari) – insha allah badan ringan
  • Lenguh badan sedikit ( tanda sistem sedang bertindak balas, cuci dan rawat salur darah kotor)
  • Perit tekak (Jika tak jaga air dengan baik) 
  • Sedikit pening ( tak semua berlaku begini- tindak balas penyesuaian herba dengan badan )

Insya-Allah selepas seminggu@dua minggu guna, Lebgul juga telah bertindak balas.

Tapi healing krisis ni bergantung atas hormon badan, tak semua yg rasa healing krisis

Tiada masalah kerana Lebgul membantu mengeluarkan angin dalam badan.

Tiada kesan apa2 kepada badan. Boleh saja guna sebagai supplement tambahan sebab Lebgul ni orang yang takde penyakit pun boleh guna.

Tiada masalah. Lebgul adalah supplement kesihatan untuk cuci salaur darah dan buang toksik dari badan.

Produk Lebgul dah ada di pasaran sejak tahun 2001. Sudah 19 tahun beroperasi.

Sebab sesetengah orang tidak sesuai untuk dapatkan rawatan Lebgul.

Sebab ubat hospital itu ubat dari doktor, jadi hanya doktor saja boleh hentikan pengambilan ubat hospital. Kebiasaan nya pengguna Lebgul yang menggunakan Lebgul secara konsisten dan betul, mereka pergi medical check up, doktor sendiri akan kurangkan dos ubat atau hentikan ubat hospital.

Bergantung kepada tahap pembedahan jantung. Contoh: engiogram, bypass, stent.
Kalau banyak sangat pembedahan tidak disyorkan.

Boleh guna kecuali pesakit yang kena control air masak.